Kurset afholdes på Baunegårdsvej 4, 2820 Gentofte

Se også ledige tider på vores andre afdelinger

https://www.foerstehjaelptilkoerekort.dk/
marts 2023
man tirs ons tors fre lør søn
272812345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Praktisk viden:

Kurset varer 8 timer og afholdes ved Gentoftegade.

Førstehjælpskursus i Gentofte

Hvis du er i gang med at tage kørekort, så skal du også have bestilt førstehjælpskursus. Vi tilbyder førstehjælpskursus ved Gentoftegade i Gentofte. Det er en obligatorisk del af dit kørekort at tage førstehjælpskursus og derfor er det en god idé at få bestilt det i god tid. Hvert år kommer 20.000 til skade i trafikken, hvilket er grunden til at det virkelig er vigtigt med et førstehjælpskursus. Du skal kunne handle, hvis du er uheldig at havne i et uheld. Udover det, så er du efter kurset også i stand til at hjælpe dine nærmeste, hvis de får brug for hjælp.

Et førstehjælpskursus hos os inkluderer alt hvad du har brug for at lære. Det er ofte de samme ulykkestyper, hastigheder samt skader, der forekommer. Derfor bliver du især klædt på til at tage dig af dette. Det kan blive nødvendigt at genoplive et menneske, som ikke trækker vejret. Derfor er det vigtigt, at du kan udøve hjertemassage på både børn og voksne. Det kan ende med at blive nødvendigt at bruge en hjertestarter, hvorfor du også lærer at bruge dette.

Red liv med et Førstehjælpskursus i Gentofte

For at der ikke kommer flere end nødvendigt til skade i ulykken, så er der nogle tiltag, man skal gøre for at dette ikke sker. Dem lærer du på kurset. Derudover er der nogle skader som hyppigt forekommer i et trafikuheld. Dette kan eksempelvis være blødning, hvilket er grunden til at du lærer at stoppe en blødning. På kurset bliver du også instrueret i, hvordan du skal flytte en person ud af en bil, hvis det bliver nødvendigt.

På kurset lærer du også at udøve psykisk første hjælp. Grunden til dette er, at det ofte forekommer at de involverede går i chok.

Sker der et uheld er det vigtigste, at du gør noget. Uanset hvad du gør, så er det bedre end ikke at gøre noget.

0/5 (0 Reviews)