Kurset afholdes på Hostrupsvej 2 -6 1950 Frederiksberg C.

Se også ledige tider på vores andre afdelinger

https://www.foerstehjaelptilkoerekort.dk/
april 2023
man tirs ons tors fre lør søn
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Praktisk viden:

Kurset varer 8 timer og afholdes 450 meter fra Frederiksberg metrostation.

Førstehjælpskursus på Frederiksberg

Når du skal tage kørekort, så skal du også have et førstehjælpskursus. Dette er lovpligtigt, da du skal kunne hjælpe andre, hvis der skulle ske et uheld i trafikken. Hvert år kommer ca. 20.000 til skade i trafikken, så det er både for din egen og andres skyld, at du er i stand til at handle, hvis du skulle komme ud for et uheld. Du kan også bruge førstehjælpskurset, hvis dine nærmeste får brug for hjælp. Derfor er det en god egenskab at have uanset.

På vores førstehjælpskursus lærer du forskellige ting. Du lærer hvilke ulykkestyper, hastigheder og skader, som ofte forekommer. Derfor lærer du at genoplive et menneske, som ikke trækker vejret. Hjertemassage er derfor en del af kurset både på børn og voksne. Du lærer også at bruge en hjertestarter, da det kan ende med at være nødvendigt for at genoplive.

 

Red liv med et Førstehjælpskursus

Hvis der sker en ulykke, så er det vigtigt at du kan forhindre, at flere kommer til skade. Derfor er dette også en del af vores førstehjælpskursus. Dernæst lærer du at yde førstehjælp til typiske skader i forbindelse med trafikulykker eksempelvis blødninger. Her er det vigtigt, at du kan stoppe blødninger på bedst mulig vis. Selvom det anbefales ikke at flytte de involverede, så kan det i nogle situationer være nødvendigt. Derfor lærer du at lave en nødflytning ud fra eksempelvis en bil.

I et trafikuheld er der risiko for, at der er nogle som går i chok. Dette er grunden til at du lærer at lave psykisk førstehjælp, da dette også kan blive nødvendigt.

Det eneste du aldrig må gøre i et uheld, er ikke at gøre noget. Uanset hvad så kan du altid hjælpe med en stor eller lille grad. Derfor er det vigtigt at være klædt godt på til situationen, hvilket du vil blive hos os.

5/5 (1 Review)