Kurset afholdes på Farum Hovedgade 80 A, 3520 Farum

Se også ledige tider på vores andre afdelinger

https://www.foerstehjaelptilkoerekort.dk/
maj 2023
man tirs ons tors fre lør søn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Praktisk viden:

Kurset varer 8 timer og afholdes ved Akacietorvet.

Førstehjælpskursus i Farum

Er du i gang med at tage kørekort? Så skal du også have bestilt førstehjælpskursus. Vi har førstehjælpskursus i Farum ved Akacietorvet. Det er en obligatorisk del af kørekortet at tage et førstehjælpskursus. Grunden til dette er, at der hvert år kommer 20.000 til skade i trafikken. Det er altså vigtigt, at du er i stand til at handle, hvis du skulle havne i et uheld. Når du har taget kurset, er du også i stand til at hjælpe dine nærmeste, hvis du får brug for hjælp.

Et førstehjælpskursus hos os inkluderer alt hvad du har brug for at lære. Du lærer hvilke ulykkestyper, hastigheder samt skader, der ofte forekommer. Det kan i en ulykke være nødvendigt at genoplive et menneske, som ikke trækker vejret. Derfor lærer du at lave hjertemassage på både børn og voksne. Du lærer også at bruge en hjertestarter, da det kan ende med at være nødvendigt for at få gang i hjertet.

Red liv med et Førstehjælpskursus i Farum

En del af førstehjælpskurset er også, at du kan forhindre, at flere kommer til skade i en ulykke. Der er nogle skader, som forekommer ofte i forbindelse med en ulykke. Derfor bliver du klædt på til at tage dig af disse skader. Dette er eksempelvis at kunne stoppe en blødning. På kurset bliver du også instrueret i, hvordan du skal flytte en person ud af en bil, hvis det bliver nødvendigt.

I en ulykke kan de involverede blive så chokerede, at de går i en choktilstand. Derfor lærer du også at lave psykisk førstehjælp.

I tilfælde af et uheld er det vigtigste egentlig bare, at du gør noget. Uanset hvad det er. Du må aldrig tænke, at du alligevel ikke kan gøre noget. Uanset hvad, så kan man altid hjælpe på den ene eller den anden måde, hvilket du også vil blive sat ind i ved kurset.

0/5 (0 Reviews)