Førstehjælpskurset afholdes på Ørestads Boulevard 61, 2300 København S.

Se også ledige tider på vores andre afdelinger

https://www.foerstehjaelptilkoerekort.dk/
april 2023
man tirs ons tors fre lør søn
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Praktisk viden:

Kurset varer 8 timer og afholdes 500 meter fra metrostationen Ørestad.

Førstehjælpskursus i Ørestaden

I forbindelse med dit kørekort, så er et førstehjælpskursus obligatorisk og det er med god grund. Det er vigtigt, at du er i stand til at hjælpe andre, hvis der sker uheld i trafikken. Det er både for din egen og andres skyld. Der er hvert år 20.000 som kommer til skade i trafikken, så derfor er det vigtigt, at du ved hvordan du skal handle, hvis du kommer ud for sådan en situation. Derudover kan du også hjælpe dine nærmeste, hvis der skulle ske dem noget.

Du lærer flere forskellige ting på vores førstehjælpskursus. Noget af det første du lærer er, hvilke ulykkestyper, hastigheder og hvilke skader der ofte forekommer. Dette kan betyde at du skal genoplive et menneske, som ikke trækker vejret. Derfor lærer du at give hjertemassage og at give mund til mund. Du lærer også at bruge en hjertestarter, da dette også kan være nødvendigt for at genoplive et menneske.

Red liv med et Førstehjælpskursus i Ørestaden

Det næste punkt er, at du kan forhindre, at flere kommer til skade i ulykken og at yde førstehjælp til typiske skader i forbindelse med trafikulykker. Det kan nemlig blive nødvendigt at lave førstehjælp i forhold til blødninger. Dernæst lærer du at vurdere om de tilskadekomnes tilstand er kritisk og at nødflytte en person fra en bil. Her er det nemlig vigtigt, at man holder hovedet på en bestemt måde, så du ikke skader nakken og ryggen på vedkommende. Dette lærer du også.

I et trafikuheld kan folk være helt ude af sig selv. Derfor lærer du at håndtere psykisk førstehjælp, da dette også er en vigtig faktor.

Det vigtigste du kan gøre, hvis du står i et uheld, det er at gøre noget. Uanset hvad det er, så er det altid bedre end ikke at gøre noget. Hele mindsettet omkring dette bliver du også sat ind i på førstehjælpskurset.

0/5 (0 Reviews)